Pitanja/Komentari
Mailing list
English
 
Škola engleskog jezika Upis Literatura Test Your Knowledge
CEF nivoi Akreditovani seminari Poslovnica Niš Škole u saradnji
 
Kursevi
 
Playschool – englesko zabavište

Najmlađi polaznici nastave jezika u školi Oxford Centar imaju od 3 - 5 godina. Sa decom rade profesor engleskog jezika i vaspitač tako što usklađuju i proširuju dečija znanja i svest o okruženju na srpskom i na engleskom jeziku.
Detaljnije informacije
 
Kursevi engleskog jezika za decu predškolskog i školskog uzrasta

Deca koja u Oxford Centru prođu ovaj obrazovni proces već sa 14 godina mogu da se bez problema uključe u školsku nastavu na engleskom jeziku i postižu odličan uspeh na ispitima za međunarodno priznate diplome.
Detaljnije informacije
 
Kembridž ESOL ispiti za najmlađe

Deca koja postepeno tokom godina napreduju od prvog YLE Starters ispita pa sve do ozbiljnih ispita na visokim nivoima, stiču neophodno samopouzdanje i veštinu potrebnu za polaganje ovih i sličnih ispita, a svaka nova diploma ih dodatno motiviše i predstavlja krunu uspeha na kraju svake godine.
Detaljnije informacije
 
Kursevi engleskog jezika za srednjoškolce

Programi sa akademskim pristupom koji izvode polaznike direktno na međunarodne ispite iz engleskog kao stranog jezika.
 
Pripreme za polaganje Cambridge, TOEFL, IELTS i BEC ispita

Programi pripreme polaznika za polaganje međunarodnih ispita iz engleskog kao stranog jezika unapređuju celokupno znanje i posebno su fokusirani na razvijanje veština i tehnika koje zahtevaju ovi ispiti.
Detaljnije informacije
 
Kursevi engleskog jezika za studente

Kursevi koji su usklađeni sa ritmom nastave na fakultetu (raspusti, praznici, ispitni rokovi)
* Programi i nivoi usklađeni sa standardima CEF-a
* Udžbenici i nastavni materijal poznatih britanskih izdavača
* Ritam nastave usklađen sa nastavom na fakultetu
Detaljnije informacije
 
Kursevi za odrasle – regularni i kursevi poslovnog jezika

Elementary (A1), Pre-Intermediate (A2), Intermediate (B1),
Upper-Intermediate (B2), Advanced (C1).

Detaljnije informacije
 
Kursevi jezika u Velikoj Britaniji

Najbolji način za usavršavanje jezika jeste boravak u zemlji u kojoj je taj jezik maternji. Zato Oxford Centar organizuje boravak u poznatim koledžima u Velikoj Britaniji.
Detaljnije informacije
 
Kratki kursevi poslovne komunikacije

Kursevi namenjeni zaposlenim polaznicima koji žele brzo da nauce, obnove ili usavrše znanje jezika. Ovi programi ne insistiraju na akademskom znanju gramatike, struktura i funkcije jezika, vec na njihovoj pravilnoj upotrebi. Samim tim, programi su kraci a polaznici se osposobljavaju da komuniciraju na engleskom jeziku prema svojim profesionalnim potrebama.
Detaljnije informacije
 
Career Paths - Jezik struke za specifične delatnosti

Kratki kursevi namenjeni zaposlenim polaznicima orjentisani na specifičan jezik struke. Polaznici se u kratkom vremenskom periodu osposobljavaju da komuniciraju na engleskom jeziku prema svojim profesionalnim potrebama (Tourism, Law, Hotels & Catering, Information Technology, Accounting, Engineering, Air Force, Police...). Završite 3 kursa za 6 meseci!
 
Intenzivni kursevi engleskog jezika

Intenzivni kursevi namenjeni su onima koji već poseduju određeno znanje engleskog jezika i sada žele da značajno poboljšaju svoju komunikativnost i fluentnost i steknu samopouzdanje.
Detaljnije informacije
 
“Survival English”

Ovo je ciklični program za brzo osposobljavanje odraslih polaznika (koji prethodno nisu učili jezik) za snalaženje u svakodnevnim situacijama koje su obrađene kroz dijaloge i korisne fraze prilagođene nivou znanja polaznika. Ovaj kurs će Vam omogućiti da steknete osnovno ali praktično znanje za “preživljavanje”.
 
“Talk English”

Konverzacioni kursevi kontinuiranog obnavljanja i učenja namenjeni su polaznicima koji su postigli željeni nivo znanja, a sada žele da ga održe, da poboljšaju komunikativne sposobnosti ili da ciljano usavrše poznavanje jezika.
Detaljnije informacije
 
Posebni programi za preduzeća

Oxford Centar ima dugogodišnje iskustvo u organizovanju specijalizovanih programa koji su kreirani prema prema posebnim potrebama i zahtevima klijenata (dinamika nastave, vreme i mesto održavanja, sadržaj kursa, nivo znanja polaznika).
Detaljnije informacije
 
Svi polaznici škole Oxford Centar dobijaju na poklon knjigu (reader ili gramatiku) prema nivou kursa na koji su upisani, i imaju 10% popusta na sva izdanja u knjižari Oxford Centar.
Učionice su klimatizovane i opremljene savremenim nastavnim sredstvima (audio/video oprema/video bim).
 

Loading

             
  Oxford Centar Beograd:  
Knjižara: STARI GRAD - Gospodar Jevremova 53; tel: 011 2631 947, 065 3283 673; NOVI BEOGRAD - Bulevar Arsenija Čarnojevića 80, Blok 29; tel: 065 208 55 44; Email: bookshop@oxford-centar.co.rs
Škola: STARI GRAD - Dobračina 27; tel: 011 2631 021, 2627 630, 2624 248; tel/fax: 011 2629 209; VRAČAR - Mileševska 63; tel: 011 3085 639; NOVI BEOGRAD - Bulevar Arsenija Čarnojevića 80, Blok 29; tel: 065 208 55 44; Email: school@oxford-centar.co.rs
 
 
  Oxford Centar Niš:  
Knjižara: Kralja Stefana Prvovenčanog 2a; tel: 018 250 909, 066 551 4422; Email: nis_bookshop@oxford-centar.co.rs
Škola: Sinđelićev trg br.1; tel: 018 512 000, 066 552 7650; Email: nis_school@oxford-centar.co.rs